Csak egy kis semmiség

Ha egyszer elkap a bizsukészíthetnék, akkor nincs megállás. Van ez a szép, biciklis anyag, minden darabkája kincs, már amikor megvettem, borítékolható volt, hogy ha marad belőle egy féltenyérnyi, abból medál lesz.
Az ilyen textilmedálok nagy előnye, hogy egészen parányi maradékot is meg lehet menteni, továbbá gyorsan, akár egy Döglött akták epizód alatt elkészíthető, ahogyan az tegnap éjjel is történt. Ennek megfelelően nem lett teljesen szabályos, de ez tényleg csak kinagyítva látható, ha élőben valaki olyan közel jön a nyakamhoz, hogy lássa az apróbb szabálytalanságokat, azt úgyis fejbe csapom a ridikülömmel, mielőtt reklamálhatna.

Megjegyzések

  1. Még nagyítóval nézve (azok után, amit írtál, betartom a három lépés távolságot), sem találom a szabálytalanságot. Maga a minta nem szimmetrikus, szerintem így szép, ahogy van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Sajnos nem feszül eléggé az alapra, ami nem csoda, mert dekorgumit használok erre a célra (maradt egy korábbi varrományból, tényleg, fel fogom rakni azt is), de a minta ezek szerint eltereli a figyelmet a kis szabálytalanságokról.

      Törlés

Megjegyzés küldése